Skip to content

Comença la Temporada Turística d’Estiu, on continua sent important el turisme Internacional.

  • by

Des de l’1 de maig, la Comunitat Valenciana ha donat oficialment la benvinguda a la temporada turística d’estiu. Les destinacions d’aquesta regió han registrat xifres d’ocupació impressionants, amb la majoria d’ells superant el 80%. A continuació, alguns punts destacats:

  • València Ciutat: Lidera l’ocupació hotelera amb un sorprenent 91%. Els turistes han triat aquesta ciutat com el seu destí preferit per a gaudir del sol i la cultura.
  • Província de València: En general, la província ha mantingut una ocupació del 89,1%, la qual cosa demostra el gran moment que estem vivint.

Quant als Viatgers Internacionals, fins i tot amb la celebració del pont de maig, el turisme internacional continua sent fort. Per exemple Benidorm i València han rebut un 60% i 70% de turistes internacionals, respectivament. El Mercat Britànic és un dels més rellevants, especialment en la Costa Blanca, liderant amb un 12% de la quota de turistes internacionals, sent encara major a Benidorm, amb quasi un 46% del volum total. Altres Mercats Internacionals: Bèlgica, Països Baixos, França, Països Nòrdics, Irlanda i Itàlia també contribueixen significativament al turisme a la regió.

Per això continua tenint una gran espenta els aliments internacionals, cada vegada més freqüents en els nostres repartiments. Consulta el nostre catàleg per a veure totes les novetats, que t’ajudaran a atraure més encara a aquest públic tan interessant en nostra Comuinidad.