Skip to content

¡Descobreix l’Excel·lència Gastronòmica del Saló Gourmets 2025!

  • by

ABRIL 2025.

Abril ha estat un mes inolvidable per als amants de la gastronomia a Espanya, i especialment per a qui treballa en la hostaleria. El Saló Gourmets s’ha consolidat com l’epicentre de la cuina alta, on els talents emergents i els xefs consagrats s’han donat cita per mostrar el millor del seu art culinari. Aquest any, la competició i la innovació han brillat amb força, oferint als professionals de la hostaleria una font d’inspiració inacabable. Aquí et presentem alguns dels moments inoblidables.

La Millor Hamburguesa de l’Any

Manuel Andrés Pérez, del restaurant Bediako Batzoki Berria a Biscaia, va guanyar amb la seva hamburguesa ‘Llama de Arratia’, una mescla d’ingredients locals que podria convertir-se en un clàssic al teu menú.

Montaditos que Marquen la Diferència

David Hernández i Rocío Maya Díaz van triomfar amb el millor montat ibèric. Incorporar montaditos similars podria atraure turistes en cerca d’experiències autèntiques.

El Repte XChef

Sergi Aritzeta, del restaurant El Truc a Lleida, va destacar amb el seu plat ‘mar i muntanya’. El seu enfocament en sostenibilitat i tradició pot servir d’inspiració per innovar en la teva oferta gastronòmica.

Més Enllà de les Hamburgueses

Els concursos com els de Talladors de Pernil i els d’Abridors d’Ostres ressalten la importància de tècniques culinàries. Integrar-les en el teu negoci podria oferir una experiència única als clients.

Única Professionalitat des de la Barra fins a la Cuina

El premi al Millor Tirador de Cervesa i al Millor Pizzero demostren que l’excel·lència va més enllà dels plats. Educar el teu equip en aquestes àrees pot elevar l’estàndard del teu establiment.

Aquest 2025 ha deixat clar que la innovació i el respecte per la tradició són claus en la gastronomia espanyola. Aprofita les tendències i els premis del Saló Gourmets per posicionar el teu establiment com un punt de referència en l’oferta turística de la zona.

¡El teu menú podria ser el següent en conquerir paladars!

.