Skip to content

DISBELL, amb la tendència del menjar Internacional. .

  • by
GMH visita a nuestro proveedor de productos italianos

Quan llancem un nou producte de Marca Pròpia, en GMH, busquem l’assessorament i orientació en els nostres proveïdors de confiança, sondegem els nostres clients i enviem la informació a la nostra central, GMH, a Madrid. No parem d’innovar i millorar el nostre assortiment, cobrint les necessitats dels nostres clients d’hostaleria i reforçant el nostre negoci, el dels nostres companys d’altres províncies i consegüentment el dels nostres proveïdors.

Per a generar esta implicació, des de GMH organitzem visites a proveïdors, coneixent de primera mà les seues instal·lacions i les matèries primeres que utilitzen per a elaborar la seua gamma de productes.

En este cas visitem el nostre proveïdor de productes italians a Barcelona, ciutat en què ens va complimentar amb multitud de detalls i visites i sobretot disfrutem d’una convincent demostració entorn del seu amplíssim assortiment: formatges, pastes, conserves vegetals, salses, pizzes, focaccias, vinagres balsàmics, pans, postres. Van deixar patent l’origen de tan bons resultats de venda i per què vos agraden tant. No sols per a Disbell, per a tots els nostres companys de GMH està sent una categoria guanyadora.