Skip to content

Malgrat la inflació.

  • by
Preferencias Restaurantes 2023

Segons un informe de Aecoc, el 46% dels consumidors gaudeix acudint a locals de restauració malgrat la situació econòmica i, de fet, un 39% ho fa almenys una vegada per setmana.

Per a controlar aquesta despesa, la majoria, el 63% afirma que li agradaria poder disposar de menús diaris o menús econòmics en els seus establiments de confiança fins i tot durant els caps de setmana. A més de preu, els consumidors busquen qualitat i innovació en les cartes de bars i restaurants, i el 57% creu que disposar d’envasos per a emportar-se el menjar no consumit en el local o tindre mesures per a previndre el desaprofitament alimentari són valors afegits per al negoci (el 64% el destaca) .

L’estudi també assenyala que les persones que acudeixen a restaurants ho fan per a socialitzar amb els seus amics o companys de treball, per a donar-se un capritx o amb motiu d’alguna ocasió especial, mentre que els que sol·liciten un servei de *delivery el trien, principalment, per donar-se un moment de plaer. Concretament, el 25% dels enquestats en l’informe de *Aecoc afirma demanar menjar a domicili almenys una vegada per setmana.