Skip to content

Blog

Desafíos de la hostelería Valenciana

Desafiaments en l’Operativa Diària de Restaurants.

Al costat de la consultora *Cint, l’estudi de TheFork recull l’opinió de 610 propietaris, xefs, directors generals i comandaments d’alta direcció del sector de la restauració espanyola que treballen en restaurants amb tiquets superiors a 25 euros. La gestió diària d’un restaurant enfronta múltiples desafiaments, principalment en la gestió del personal i l’ocupació del local.… Read More »Desafiaments en l’Operativa Diària de Restaurants.

Turistas en una playa como de Gandía

Aquest estiu, la Comunitat Valenciana ha registrat un rècord en l’arribada de turistes.

Segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) . No obstant això, aquest augment de visitants no s’ha traduït en majors ingressos per al sector. Malgrat l’increment en la despesa en transport i allotjament, els locals hostalers han vist una disminució en les seues vendes, amb una caiguda del 10% a l’agost en comparació amb el… Read More »Aquest estiu, la Comunitat Valenciana ha registrat un rècord en l’arribada de turistes.

Estudi revela la importància de la higiene en els lavabos de restaurants.

Un recent estudi de Tork, insight 2024 ha revelat que el 73% dels comensals no tornaria a un restaurant si té una mala experiència en el lavabo. Conscient d’aquesta realitat, pensem que l’hostaleria de Gandia i la comunitat Valenciana treballa a millorar la higiene i l’accessibilitat en aquests espais, que són d’allò més concorregut en… Read More »Estudi revela la importància de la higiene en els lavabos de restaurants.