Skip to content

Blog

Comença la Temporada Turística d’Estiu, on continua sent important el turisme Internacional.

Des de l’1 de maig, la Comunitat Valenciana ha donat oficialment la benvinguda a la temporada turística d’estiu. Les destinacions d’aquesta regió han registrat xifres d’ocupació impressionants, amb la majoria d’ells superant el 80%. A continuació, alguns punts destacats: Quant als Viatgers Internacionals, fins i tot amb la celebració del pont de maig, el turisme… Read More »Comença la Temporada Turística d’Estiu, on continua sent important el turisme Internacional.

El Millor Cremaet, llest per a servir.

El licor amb café més famós i estés per la Comunitat Valenciana.. Climent és el nou Creamet embotellat i llest per a servir. No et preocupes en prepara un Creamet si tens el millor llest en 2 segons. Café, sucre, llima, canyella i rom, res més. Demana’ns una botella en la teua pròxima comanda i… Read More »El Millor Cremaet, llest per a servir.

Aquest mes anem de postres.

La BCC innovation, pertanyent al Basque Culinary Cente, juntament amb puratos han presentat els resultats d’un projecte d’investigació per a identificar les tendències incipients quant a postres, dins del canal HORECA. L’estudi revela una preferència creixent per postres més lleugeres, reduint el seu contingut de sucres i molt adaptables sobre la base d’al·lergògens dels comensals… Read More »Aquest mes anem de postres.