Skip to content

Blog

Materias primas de calidad para restauración

Creixement de *HORECA en 2024.

El canal HORECA a Espanya ha mostrat un creixement impulsat per l’augment de la despesa mitjana, mentre que les visites als establiments s’han mantingut estables. Els consumidors han adaptat els seus hàbits per a controlar la inflació i continuen atents a les pujades de preus. Les estratègies en negocis de restauració per a enguany seran… Read More »Creixement de *HORECA en 2024.

Oli de pinyolada d’Oliva, és l’opció?.

L’oli de pinyolada d’oliva s’està consolidant com una opció valuosa en la cuina professional a causa de la seua versatilitat, rendibilitat i beneficis per a la salut, especialment en un context d’augment de preus de les matèries primeres. Aquest oli, produït a partir de la pasta d’oliva restant després del premsatge, és ric en àcid… Read More »Oli de pinyolada d’Oliva, és l’opció?.

Formació gratuïta per als teus empleats.

La consultora Mètode Formació ha llançat més de 30 cursos en línia i gratuïts dirigits a professionals del sector de l’hostaleria i el turisme, subvencionats pel Sepe. Aquests cursos estan dissenyats per a ajudar els treballadors en actiu a adquirir i millorar les seues competències. Cada curs inclou la tutorització d’un expert en la matèria… Read More »Formació gratuïta per als teus empleats.