Blog

Juliol compleix les previsions a la Comunitat Valenciana.

Els hotels associats a Hosbec a Gandia (València) i la ciutat d’Alacant registren ocupacions mensuals del 94,5% i 91,4% respectivament.En alguns destins molt més, amb mitjanes que fins i tot superen el 90% en alguns destins de la Comunitat. És el cas de Gandia i Alacant ciutat amb ocupacions al juliol del 94.5% i 91,4%… Read More »Juliol compleix les previsions a la Comunitat Valenciana.

L’estiu de la recuperació.

Portem temps veure com la vida i els nostres negocis s’han anat recuperant des d’aquells fatídics dies del COVID. Ara és la nostra consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes qui assegura que aquest mes de juliol serà “el juliol vertader de la recuperación” possiblement un juliol històric i agost també, apunta finalment.La realitat… Read More »L’estiu de la recuperació.

Oferir productes sense GLÚTENS com a estratègia.

El 27 de maig va ser la data de la celiaquia, dia Nacional del Celíac que ens recorda que aquest col·lectiu ha d’eliminar de la seua dieta el gluten per a no sentir els efectes de la seua malaltia.Desde l’obligació d’informar del seu contingut a oferir productes i plats elaborats per a celíacs com a… Read More »Oferir productes sense GLÚTENS com a estratègia.