Skip to content

Moltes gràcies per fer-ho possible!

  • by
Bons Resultats

Bons resultats, gràcies a tots, mantenim la professionalitat sense abaixar la guàrdia. Els últims 3 mesos han sigut molt bons per a tots els nostres clients, reflectisc de com han de ben anat les nostres vendes a hostaleria i com s’està portant de bé la lluita contra el COVID, prenent totes les precaucions en els locals i oferint la millor experiència professional al consumidor final.
I no és només en la costa Valenciana, estos bons resultats es poden extrapolar a quasi tota la península com mostren les dades de la nostra central de compres, en tots i cada un dels seus associats en totes les províncies espanyoles.
“Los consums dels últims 3 mesos han sigut els més alts haguts en qualssevol de tots els trimestres anteriors; en els quasi 28 anys d’existència de GMH (Grans Marques Horeca)”.
Un grup fort, amb proveïdors de primera i una selecció d’assortiment sense igual, junt amb el vostre bon fer i professionalitat, ens premia amb tan bons resultats.
Moltes gràcies a tots per fer-ho possible i a per un 2022, ple reptes i on el nostre suport cap als vostres negocis continuarà sent incondicional.