Skip to content

De nou protagonistes a València, LES BRASES.

  • by

La fira Gastrònoma dedica, el 14 de novembre, tota la jornada a la cuina de graella.
Carnes i peixos a la graella, una cosa tan comuna com saborós que té grans i números seguidors en la nostra comunitat. Des de les tècniques més tradicionals, de pescadors i del camp, on els nostres avis la practicaven de la manera més humil amb resultats tan saborosos, fins a les tècniques més innovadores. Tot en la fira GASTRÒNOMA.
La fira GASTRÒNOMA tindrà lloc una vegada més en fira de València del 12 al 14 de novembre, on congregarà no sols a expositors de la nostra comunitat, si no també de la resta d’Espanya i Internacionals.
“En aquesta edició hem crescut un 30% en l’exposició, hem passat d’un pavelló a dos, la qual cosa ha suposat més de 20.000 metres quadrats de gastronomia en viu, i hem aconseguit pujar més d’un 36% de visitants”, va afegir Alejandro *Roda, director de l’esdeveniment.
Aconsegueix la teua entrada professional ací. ací