Skip to content

El futur de l’alimentació i la gastronomia.

  • by

Madrid Fusió 2024 va presentar l’espai *DREAMS, un espai on van participar grans personalitats del sector i on es van generar debats molt interessants.

Un dels temes destacats va ser la falta de cambrers i la seua escassa professionalització, que al costat de notícies com que les empreses estan avançant en conciliació, incentius i formació per a *fidelizar als empleats, o com el menjar *asiatíca és un deu en molts nous restaurants, van ser alguns temes més interessants.
Com a idees per als restauradors, el com retindre el talent va ser, tal vegada, un aprenentatge dels més pràctic per als nostres negocis
– La retenció d’empleats valuosos en curts períodes de temps, oferint algun tipus de variable periòdicament, vinculada a la permanència.
– La tecnologia com a mitjà d’alliberament de temps i tasques més repetitives i "sense valor" per al nostre personal. Ajudant al fet que se senten més còmodes i vinculats en el dia a dia.
– La formació, com a mitjà de retenció, però també de millora contínua del nostre servei a clients. Cada negoci pot dur a terme aquests 3 punts, és igual el tipus de restauració de què es tracte, ajustant-lo a la seua idiosincràsia i situació.