Skip to content

Et comptem les principals tendències quant a alimentació per a aquest 2023.

  • by
Tendencias alimentarias 2023

Pot ser que et servisca per a estar a l’última o perquè els teus clients puguen sentir-se a l’última en el teu local, et desgranem aquestes tendències segons Kantar després d’analitzar més de 36.000 milions de cerques en cercadors.
En el centre d’aquestes tendències la preocupació per la salut i el benestar modela i dona cos a les tendències analitzades des d’un punt de vista també de sostenibilitat ambiental.
El swicy, amb plats senzills i naturals que combinen dolç i picant. La menjada Coreana i la Mexicana pot servir-nos d’inspiració per a oferir aquests sabors.
La sostenibilitat, cada vegada més suposa ja més que una tendència una necessitat per als consumidors, el procés de producció dels aliments, *packs sostenibles, la lluita en contra del desaprofitament alimentari i la proximitat de la producció de les matèries ens han de preocupar i sobretot ocupar.
L’auge de la proteïna vegetal i la salut intestinal creen tendència, la primera per a reforçar els corrents al voltant de la baixada de consum de carn com a següent passe als menús baixos en greixos i sucre i la segona com a aposta dels consumidors per millorar la seua microbiota amb fermentats, postbiòtics i aliments amb enzims digestius.
Finalment, busquen aprendre i mostrar els seus coneixements de cuina amb els seus amics dins de la seua llar prioritzant salut i sostenibilitat. Estan de moda el AirFryer o fregidora sense oli, olles instantànies, la cuina al buit i de baixa temperatura marquen la tendència en aqueixa cerca de l’excel·lència culinària a casa.